IdeaPaint Oy mukana Tampark hankkeessa

5.11.2014 IdeaPaint Oy on mukana Tampark-hankkeessa. ”Tamware konserni on rakentamassa Tampereen Hankkioon innovatiivista valmistavan teollisuuden yrityspuistoa nimeltään TamPark. Yrityspuisto keskittyy älykkäisiin ratkaisuihin ja tuo yritysten väliseen yhteistyöhön uutta otetta. Yrityspuiston ajatuksena on pyrkiä saamaan pk-yritykset avoimempaan yhteistyöhön ja rakentamaan yhdessä uusia konsepteja. Yritykset syventävät yhteistyötä myös tukitoimintojen ja infrastruktuurin palvelutarjonnan kehityksessä sekä tiedonjakamisessa liiketoimintojen tueksi. […] Lue lisää »

IdeaPaint Oy on hankkinut MK-Jauhepinta Oy:n liiketoiminnan

24.10.2014 IdeaPaint Oy on hankkinut MK-jauhepinta Oy:n maalausliiketoiminnan. Toimipiste sijaitsee Klaukkalassa ja on keskittynyt pienempien ja keskisuurten kappaleiden jauhemaalauksiin.Yksikön vetovastuussa ovat Anssi Pinola ja Mika Kangas. Yksikön liiketoiminnan hankinta on osa IdeaPaint OY:n strategista kasvusuunnitelmaa.

IdeaPaint Oy hankkinut SP-steelpaint Oy:n liiketoiminnan

1.10.2014 IdeaPaint Oy On hankkinut SP-Steelpaint Oy:n maalausliiketoiminnan. Toimitilan sijaitsevat Humppilassa ja yksikkö on keskittynyt suurempien kappaleiden korroosionestomaalaukseen. Humppilan toimipisteen vetovastuussa on Harri Häkli. Humppilan yksikössä on käytössä raepuhaltamo maksimissaan 12 metrisille kappaleille sekä kolme märkämaalauskammiota. Humppilan liiketoiminnan hankinta on osa IdeaPaint Oy strategista kasvusuunnitelmaa.